Semester, hämta Alex och skolarbete

Den här resan är lite olik våra andra semestrar. Här finns varken badstrand eller skidbacke. I det här sommarvädret är vi lite disorienterade utan vågor och sand. Men det funkar. Mycket att titta på och vänliga människor. Bara man kommer utanför våra moderna kvarter är man där man vill vara när man är i Peking. Myller, osande kök och kinesisk byggkonst. Brudpar som fotas, glada gubbar och massor av turistande kineser. Munskydd. Spännande att göra en semester vi förmodligen inte hade gjort om inte Alex kommit in i våra liv.

Vi ser små barn överallt. Och alla är så söta. Och föräldrarna så mjuka och fina mot deras enda barn. Vi passar än så länge in Kinas enbarnspolitik. Men inte länge till.
 
Men det är ju inte en vanlig semesterresa. och hemma är det vanliga skoldagar. Konstigt nog med tanke på allt vi upplever och ska vara med om. Hur som helst så har Hampus med sig uppgifter. Så lite plugg på hotellrummet blir det också. Passar på att skriva egen "dagbok". Har tid eftersom Hampus vill hinna med så mycket av läxorna som möjligt innan Alex kommer. Kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

Så spännande att följa er resa! Kram kram

Svar: Tack Anna 😍
Familj Thell

Kerstin

Fina bilder och kul att följa er!

Svar: Tack Kerstin
Familj Thell