Två dagar innan avresa

Svårt det här när man lovat att dela tankarna mm med er. Jag menar just nu snurrar allt, och allt möjligt från praktiska saker, känslor, vardags saker mm  flyger upp huller om buller. Så svårt att dela ngt specifikt. 
 
På Hampus börjar nu nervositeten komma inför vår gemensamma stora händelse. Många tankar och funderingar i vår 13 åring och igår köpte han sin första present till sin lillebror vilket blev ett noga utvalt gose och mysdjur. 
 
Imorgon laddar vi förstora packdagen och det är lite annan packning som ska med mot normalt. Tvättservetter, majskrokar, gröt, små mellanmål, småbarnskläder, massa dokument mm vilket inte är det vi normalt packar. 
Känns så overkligt härligt och blir mer och mer verkligt. För mig blir det lite mer att ta på när man ser kläderna leksakerna mm i kombination med bilderna på Alex.
 
Efter en dag med full aktivitet och fotbollsmatch är vi alla tre rätt trötta så vi säger godnatt nu
Anonym

Fantastiskt vilken resa ni gör! Och att Hampus verkligen är med på det hela.
Möjligen är jag lite skadad av några nitiska tulltjänstemän jag såg i någon av alla onödiga realityserier, men kolla(vilket ni självklart redan gjort)så att ni verkligen får ta med er alla livsmedlen in i landet.
Lycka till på er fantastiska resa!
Jesper med Familj

Svar: Tack, ja Jesper vissa tullar är så nitiska, men med detta ska det gå bra. Tack för omtanken
Familj Thell