Då är alla dokument skrivna och Alex är nu formellt vårt barn

Äntligen är Alex vår andra son även formellt. Efter att ha besökt två olika myndigheter idag på förmiddagen har vi nu fått det formella beslutet att Alex är vårt efterlängtade barn.
 
Morgonen idag bestod av lite nya rutiner igen för oss, dock vet vi inte än om han är morgontrött eller morgonpigg då vi gick upp 06:30 och han vaknade 07:00 troligen pga oss. Glad stod han upp i sängen med ett leende som smälter än. Efter lite gosande och välling blev det full fart och korridor löpning med storebror. Hampus är helt underbar med Alex och redan nu ser man den ömsesidiga starka relationen dem emellan.
 
Efter frukost i matsalen blev det återigen att fylla i en massa dokument och lämna fingeravtryck vid underskrift. Hela tiden hjälpte fantastiska Hampus oss.
 
I den andra myndighetsbyggnaden väntade utöver myndighetspersoner även representanter från barnhemmet ( de som vårdat honom). Presenter och fotografering utbyttes med så mycket kärlek och värme i rummet. Personalen var väldigt känslosamma, glada över att Alex fick komma till oss men samtidigt ledsna att Alex lämnar dem. De hade gjort en bok till oss med bilder, ömhetsbetygelser på kinesiska och hade med sig de kläder han hade på sig när han hittades.
 
Bilderna är på personalen som vårdat Alex (flaggorna i bakgrunden) samt på vår guide och en praktikant ( hur gullig som helst med Alex).
 
Nu efter en tröttsamdag för Alex, sover han lite middag och även vi passar på att vila lite.
 
Vi nyper oss själva i armen, så fantastiskt otroligt men vi är vakna, vi har en son till nu.
 
Kramar 
 
Anna

Fina!

Svar: ❤️
Familj Thell

Linda

❤️❤️❤️ Vilken Fin familj

Svar: Tack Linda
Familj Thell

Daniel W

Kommer på mig själv med att le från öra till öra när jag följer bloggen! Vilken resa!

Svar: Tack Daniel, vi ler nästan konstant oxå så fantastiskt. Man känner som om man vaknar mitt i den bästa drömmen
Familj Thell