Det är vi nu Alex!

Vi gör som kineserna, bär istället för vagn. I sjal eller rakt upp och ner. Men det är v a r m t! Idag när vi kom ner till poolen på eftermiddagen efter en halvdagsutflykt var vi sjöblöta. Mysigt att bära men det drar sig nog mot 40 mitt på dagen så rätt svettigt. Ok Alex får ha oss nära i alla fall vilket var själva tanken med bärandet. Nu verkar han vara Nicke nyfiken så vill gärna se vad som händer. Bakom, framåt, åt sidorna. Men han får nöja sig med att se allt från vår famn när vi är ute på utflykt. Det är vi nu, liksom.
 
Han pratar inte så mycket när vi är ute men s e n när vi kommer "hem" till vårt femstjärniga hotell börjar han fnittra och dadda. Rusar runt. Så charmig och glad! Ska knacka på hissdörren, stanna till vid gröna exitskylten och springa förbi vår dörr. Samma sak varje gång. Tryggt. Hemma. Hm... Ett hotellbyte och sen hem. Ska bli så spännande att se hur han kommer att reagera.
 
Vi har bestämt att vi ska skicka bilder och filmer till barnhemmet i Yulin redan nu. De var ju så gulliga och brydde sig verkligen om Xinxue. Skickade med hans favoritflaska, droppar de hade på hans myggbett, berättade vad han vill och inte vill äta. De hade svårt att skiljas och hade tårar till brädden. ❤️ De undrar nog. Hur gick det? De ska få veta att han mår bra. Han har fått massa kärlek och det är vi glada för. Det märks! Tacksam.