Försovit oss!

Det var en annorlunda natt inatt. Och morgon. Alex vaknade flera gånger och var ledsen. Det var något nytt. Vi är bortskämda men det var såna nätter jag hade förväntat mig. I början i alla fall. Men det har ju inte varit något på nätterna över huvud taget. Jo ett par gånger har han vaknat och drömt. Men inte mer. Nu behövde vi trösta och gå upp några gånger. Sen försov vi oss. Varken larm, katt eller vi vaknade förrän Alex slog upp sina mörkbruna 7:40, då jag ändå hade tänkt väcka honom för att börja få in rutiner. Han sov till 9:30 igår och då blev det lite hejbabberiba med tiderna hela dagen (kunde inte sova i går kväll heller förrän sent).
 
Ok, blev rusch för Hampus som fick en macka och smoothie med sig i handen. Gomorrron, dags för spanska!
 
Sen bada badkar inklusive hårda bajskorvar som flöt runt och såg goda ut...fick inte ätas upp tydligen.
 
Förutom allt så är ju också maten helt ny för lilla gubben. Magen hänger inte riktigt med i svängarna. Men i badet blir man avslappnad...Läsa bok, jaga katten och lite frukost på det.
 
Idag blir det trädgårdsfix med jaga liten pojke. Skulle vara skönt att bygga mur runt trädgården!
 
 
Sol och kram
 
 
 
 
 
 
Linda

Han är så fin, jag blir alldeles varm och gråtmild. Och nu komer härliga våren och sommaren. Jag tycker ni ska göra oss sällskap i Grekland :-). Puss på er!

Anna

Lilla gubben. Så mycket nytt för honom. Bra att han kan visa känslor och säga till när han behöver lite tröst och närhet. Ni är bäst! KRAM

Familj Thell

Puss på er! Ja nu har hans coolhet börjat tas över av att mer visa känslor. Inte bara glad utan även ledsen och vilja ha oss nära. Sunt och skönt att se att han knyter sig till oss mer och mer ❤️