Hampus och Alex vilka härliga bröder

Man brukar säga att tiden går snabbt när man har roligt och sedan i måndags har det gått vansinnigt snabbt. Alex ska nu sova sin tredje natt, men känns redan nu som han alltid varit med.
 
Man blir så varm i hjärtat av att se bröderna busa med varandra, skratta ihop, kramas, plaska i badkaret ja även när de äter ihop. Hampus är en sådan fantastisk storebror att ögonen blir vattniga när man ser honom med Alex. Alltid en famn eller tid för bus. Springer runt med honom i korridoren eller lobbyn. Märks att Hampus har längtat lika mycket som oss efter ett syskon, gör nästan ont i hjärtat att det dröjt så länge men ibland blir det så.
 
Man blir väldigt känslosam när man tänker på vår gemensamma resa och så tacksam över denna möjlighet gavs oss. Att få adoptera denna fantastiska lilla människa och ta honom till våra hjärtan. Att våra föräldrar Och syskon med familjer visar sådan glädje och kärlek för oss känns helt fantastiskt. Alla vänner som visat sin kärlek till oss. Ja allt det ihop med kärleken till Hampus, Alex och Veronica ( självklart även vår lilla kisse Knut) ja det gör allt detta så stort.
 
Alex sover nu med lite lätta snarkningar , så mysigt att höra