Sov på min arm

Varit på turné. Åkt tåg jag och Alex. Först tittat på geges matcher i fredags i Örebro. Sen vidare till Ålsäter för lite sjöhäng och mys med mormor, morfar, moster, två av kusinerna och "morbror" Johan. Daniel var med sitt lag på cup i Västerås. Knutte i Hölö. Så utspridda minst sagt. Alex hänger med och är mest nöjd och glad. Det är roligt att vara med honom. Så som jag alltid tycker det är att vara och göra saker med Hampus. Jag har kul. 
 
Men första natten i sjöstugan bearbetades allt efter tågresor och fotbollsmatcher. Många pratar och gullar. Kul men många intryck. Mycket nytt. Många nya. Vi har bara känt varandra i åtta veckor....Drömmar och gråt i sömnen. Vi somnade ordentligt först vid 03:30. 
 
Heja familjen Gitliz Thell återförenades söndag eftermiddag vid sjön efter avslutade cuper. Alex fick ihop det igen. Det är vi. Allihop. Vi stannade kvar en natt till för bad, kortspel och grillad lax. Och kubb. Och lek med roliga kusin Samuel.
 
På väg hem i bilen lyssnar vi på Spotifys topp 50 i Sverige. Hampus är DJ. Jag är nöjd. Svårt för Alex att sova men han också nöjd. Dansar istället för att sova i bilstolen. Yeeh Tiësto! Jag tar över och sätter på Sov på min arm med gamla superidolen Carola. HON är faktiskt en av dem som fick mig att börja tänka adoption på allvar. Larvigt? Carola? Det är sant så inte larvigt. Fick mig att se en annan väg till ett till barn. Det funkar ju! Sen självklart syster och ett par vänner förstås.
 
Alex somnar med sin blick djupt i min. Lilla ungen. Vilken kärlek! 
 
Sov på min arm! Natten gömmer
Under sin vinge din blossande kind
Lycklig och varm snart du drömmer
Flyr mig i drömmen som vår flyr vind