6 dagar till avresa

skönt att både jag och Veronica är hemma, då det är mycket att få klart med innan vi åker. 
 
Lätt panik har utbrutit gällande det kinesiska namn som vår kommande son har, då det ibland avstavas och ibland skrivs ihop. Just nu har vi olika på flygbiljetter och andra handlingar. Lätt stress har även infallit om vi har alla papper i rätt antal kopier trots genomgång flera ggr.
 
Rummet som Alex ska få, har sakta börjat bli i ordning, sjukt vad mycket saker man har överallt. Nästan komiskt att man måste röja på ett ställe för att kunna röja på ett annat.
 
I förra veckan fick vi en film av barnhemmet där han bor, blev tagen och rörd över att se honom skratta och stapplande springa. Glädjen som bolmade upp var obeskrivlig, med en klump i halsen och tårar i ögonen. Tänk snart får vi träffa honom för första gången.
 
Lätt oro börjar nu smyga in hos miG för hur Alex kommer att ta det. Jag menar träffa tre personer som i hans värld ser annorlunda ut, talar ett språk som kocken i Muppets och som kommer från ett land på andra sidan jorden.
 
Kram
Daniel
Anonym

Han (Alex) kommer väl reagera som alla andra som möter er för första gången; att man vill träffa er igen, & igen, & igen, & igen!!!!

Svar: Tack 😍
Familj Thell

Anonym

Han (Alex) kommer väl reagera som alla andra som möter er för första gången; att man vill träffa er igen, & igen, & igen, & igen!!!!

Vicke

Åhhh, vad spännande. Klart att det kommer att bli många känslor för er alla. Nu känner ju jag bara dig Danne, iofs från låååång tid tillbaka, men utifrån det jag lärde känna av dig då så kan inte annat än bli succé.
Kommer att gå som en dans!

Svar: Tack Vicke för de fina orden
Familj Thell