Trötta efter sent fix

Ja vad pysslar vi med då egentligen? Hela dagarna och halva nätterna? Förutom det vanliga? Och att se till att själva adoptionen kan genomföras genom att samla alla papper med rätt antal kopior. Och fixa resan, vaccinationer osv. Packa kanske.
 
Men ändå, båda hemma en hel vecka innan resan, varför då? Jo, vi boar. Minns samma stress när Hampus var på g. Kom nog igång lite tidigare då eftersom det var mer verkligt. Han låg ju där i magen. Vi kunde känna hans fötter och rumpa. Sparkar och kulmage. Handtvättade bebiskläder i rätt tvättmedel, köpte vagn och monterade skötbord.
 
Men varför behövde allt vara färdig innan, har jag undrat efteråt? Varför så stressad? Och nu likadant. Exakt lika bråttom men på kortare tid. Allt ska gås igenom, allt ska tvättas, vikas ner i lådorna och hur gör vi med vagn? Kuddar ska kläs med örngott. Passar på att rensa halva vinden när vi ändå är igång. Röja garderober. Åka till återvinningen och loppis. Trädgården ska vårröjas också. Sängar ställas på plats. Plural för ja, han har två sängar. En i sitt rum (numera f o r n a arbets/stök/löpbandsrummet) och en spjäl i mitt och Daniels sovrum. En ska sovas nära oss i och en ska mysas, läsas och kanske tas en tupplur i.
 
Så lite trötta efter mycket och sent fix men nöjda. Stort, två killrum hemma nu. Hampus och Alex ❤️
 
Anna

Ja, så stort. Får en tår i ögat! Kärlek till er

Svar: Tack 😍
Familj Thell