15 timmar kvar

Nu börjar det kännas nervöst, pirrigt, spännande, snurrigt, förvirrande, lyckorus, ont i magen, bultande hjärta och så mycket till.
Nu är kl 23.00 här i Nanning och om 15 timmar ska vi åka iväg för att hänta Alex eller som han heter här Xin Xue i förnamn och Hua i efter namn. 
 
Eftersom Poolen var stängd idag åkte vi till ett vattenland 40 minuter från hotellet och lekte av oss lite. En fantastisk anläggning där vi som vanligt här nere fick ställa upp på fotobilder och även som vanligt fotade vi dem 😄. Undrar var de bilderna hamnar
 
Efter badbesökare blev det tillbaka mot hotellet och grymt god mat på en bakgata en bit från hotellet, säger bara wow vilken god mat de har i Kina.
 
Sen blev det en kvällsshoppingtur i gränderna för mig för inköp av lite kläder vi ska ge till barnhemmet samt en bil och boll till Alex. Oj vilken känsla det var att återigen stå vid hyllorna och leta leksaker till en som är snart 20 månader.
 
Tror att nattens sömn kommer bli liknande den jag hade när vattnet gått för Veronica inför Hampus födelse och blev hemskickade med orden " hem och sov ordentligt så kanske ni kommer tillbaka imorgon". Den natten bubblade känslorna över att man skulle bli Pappa och alla frågor snurrade som om man skulle bli en bra pappa, kommer han gilla mig osv. Exakt så är det nu oxå, ingen annan skillnad än att denna gång har vi redan sett honom på bilder när han står, går och leker.
 
Inte så säkert att vi uppdaterar bloggen imorgon då det säkert är en omtumlande dag rent känslomässigt och allt fokus måste ligga på vår nya familjemedlem. 
 
Kram