Landat

En lång flygplansfärd för oss alla idag. Alex protesterade lite men i det stora hela tog han det bra. Liten olycka med att byxorna blev blöta då det läckte från blöjan, annars ganska problemfritt. Hampus var dock till stor hjälp och är helt fantastisk med lillebror. Leker, busar och underhåller sin lillebror. Han gillar att bära honom och ha honom knäet.
 
Våran gemensamma resa kan sammfattas med kärlek och lycka. Kärlek mellan varandra och lycka att vi fyra har varandra. Det känns så oerhört stort och glädjefyllt, och är så tacksam över alla er som följt våra resa att bli 4. Nu är vi det och hemma i Sverige. Vi kommer även nu att fortsätta uppdatera bloggen, med hur vi som familj utvecklas.
 
Vi vet att nu kan vi ha många härliga stunder framför oss men även vardagliga utmaningar som alla småbarnsförälder kan ha. Skillnaden är väl att nu börjar massa pappersarbete för att ordna persnr osv. Vi måste även ordna läkarbesök för Alex fortsatta behandling av klumpfot, som inte märks av på annat sätt än hans nattskena. Hans gulliga händer, får vi se vad de tycker man kan göra, dock greppar han och använder det han har dom vilket barn som helst.
 
Vår lilla ögonsten är precis som sin bror (den andra ögonstenen) en helt fantastisk son. Är så glad och stolt att få kalla mig pappa för dessa två som fyller min dag med kärlek.
Anonym

😢💜 /Mia, bölar som vanligt.

Svar: 😍 gulliga dig
Familj Thell