Morgonpigg och glad Alex

 
Kommer ihåg när Hampus lite jollrande glatt påkallade vår uppmärksamhet tidigt på morgonen. Nu är vi där igen, även om Alex har lite mer human tid dvs 6.30. 
 
Imorse väcktes vi av en glad kille, Veronica fick fixa lite välling och gav honom, därefter fick jag det roliga och bada badkar. Han är så glad i vatten och plaskar och busar. Därefter tog vi en promenad i korridoren och lobbyn så Veronica och Hampus kunde få vila lite. Glatt sprang han omkring tills dess att han sprang in i glasrutan. Men lite tröstande famn så blev allt bra och vi två gick till frukosten där vi käkade lite och bläddrade i en bok vi fått av några vänner ( Ina, Hugo, Marie oh Magnus) innan vi reste.
 
Sen blev min lilla hjälte så trött och somnade i mina armar mesans vi väntade på övriga familjen. Så himla mysigt och fantastiskt, man smälter när han kommer springande emot en och vill ha en kram. 
 
Nu har han vaknat och busar glatt med Hampus i sängen, så nöjd att få busa med storebror. Tror att storebror är lika nöjd och glad 😍
Kerstin

Så fin han är!

Svar: Tack
Familj Thell