Qingxie Mountain och lite annat

Våran dag idag har nog varit ett enda stort äventyr för Alex. Vi började dagen med vår morgonmys på rummet i kombination med att packa inför dagens utflykt. 
 
Kl 09 blev vi upphämtade för färd till ett berg som skulle ha en fantastisk park och ngt som var värd ett ett besök. Det var väldigt vackert men tog på krafterna för Alex i 36 graders värme så han somnade i min famn. Vi övriga han mata fiskar, klättra upp i ett torn samt njuta av den vackra naturen med svett rinnande nedför ryggen 😄
 
Lunchen var en upplevelse då vår Guide Amby var med på den och säkerställde att vi fick smaka på det lokala som vi inte normalt förstår att beställa ens med bilder.
 
Därefter följde ett besök på en marknad med ett myller av butiker där allt fanns, dock ville inte vår yngsta son att vi skulle spendera så mycket tid där, så blev ett kort stopp till Hampus glädje. Så fick bli Poolen på hotellet istället vilket vi alla var rätt nöjda med.
 
Medans jag och Hampus gick och spelade tennis hade Veronica lite son och mor mys på rummet. 
 
Nattningen idag blev lite tuffare, var många intryck för Alex att smälta och tror att det även nu börjat landa att han är med i vår familj. Efter trettio minuter i min famn somnade han in och susar sött