Väckning och frukost på sängen

I morse väckte Hampus Alex med frukost på sängen (en flarra välling) innan han gick till skolan. Jättekul, blev bus med gula Barbazoo, kanin, Hampus och massa kramar! Det här med att väcka är nytt för oss. Har aldrig väckt Hampus förrän i mellanstadiet. Upp med tuppen har varit hans grej snarare!
 
Bad, plocka kluttar i vattnet och sen frukost i solen på terassen. Kul att äta banan med händerna (som förstås är tvättade efter kluttarna;) men halt och lite krångligt (och kladdigt!). Pappa har gjort omelett med tomat och skinka och till det mammas frökex med smör (också kladdigt men ser kul ut med alla frön i badkaret senare där vi ofta tjänar en bajblöja eftersom det verkar enklare att klämma i badet). Haha!
 
Det blir killeftermiddag. Tänker själv åka ut till Gnesta och gratta pappis som fyller 70 (SJUTTIO!!?) idag. Alla firar i morgon i Trosa men Alex behöver hänga hemma idag, tror vi. Han börjar träffa lite grannar och det är kul. Helst när de kommer med ballonger som i går kväll. Bus med pappa och jämnåriga grannkillen idag också. 
 
Glad fredag!
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna

Härligt med bajsrapporter. Det är så man känner igen ett par småbarnsföräldrar! ;) Ingen gråt i natt? KRAM